2012. 04. 25.

#1, avagy Beköszöntő


Üdvözlük
, kedves erre tévedt szörföző!

Egy rövid szösszenet arról, hogy mi is ez az oldal....
Ez egy blog féleség, amit azért hoztunk létre, hogy megoszthassuk tapasztalatainkat, élményeinket. 
Vá-vá-várjunk! Olvasd újra az előző mondatot és sok kérdést tudsz felvetni. 
Pl.: Miva? Mért? Hol? És mégis ki a jó francok vagytok?

Nos, hát kilétünk inkább maradjon későbbre, majd bemutatkozunk. Annyit előzetesben, hogy  ketten vagyunk és majd mi együtt megyünk valahova-valamikor, és majd tapasztalatokat, élményeket (de ja vu) nomeg persze fényképeket osztunk meg a kedves olvasókkal.
Na jó, nem vagyok író, sőt kicsit sem konyítok az ilyesmikhez, így inkább belecsapok, bár ezer gondolat kering előttem jelenleg, de nosza. 

Mint azt a címből kiderítetted, mert kiderítetted, Dániába megyünk. BUMM. Igen, Dániába, ami egy gyönyörű országocska. Kicsit kisebb, mint fél Magyarország, de mégis 7314 km-el több tengerpartja van és 3,7-szer nagyobb a GDP, mint idehaza. Előbbi adat szép és jó, nagyon gyönyörű partok vannak, biztos sokat fogunk fotózgatni, de ami egy ilyen utat jobban ösztönöz, az az utóbbi érték. Oké, nincs kolbászból a kerítés, de azért mégis csak jobban kecsegtetnek az ottani kezdőfizetések. Kezdőfizetések. Említeni is elfelejtettem még, hogy nem pár napra ruccanunk ki eme csodás országba, hanem egyenesen (minimum) 2 és fél évre ugyanis húszas éveink elejét szeretnénk itt eltölteni, mégpedig azzal, hogy kijárunk egy Dán egyetemet. Mindezt természetesen angolul, hisz amilyen elbűvölő az ország, olyan fura a nyelv is. 


Nos, elöljáróban ennyit, majd itt lesznek mindenféle posztok az iskoláról, az útról, a készülődésekről, a jelentkezésről, lakáskeresésről, meg mindenről.


Reméljük sikerült felkeltenünk érdeklődésed és nem hagyod, hogy hiába írogassunk ide mindenfélét...